home   a kosár üres
Bejelentkezés   |   Jelszóemlékeztető   |   Regisztráció
  Főoldal     Vásárlás     E-könyvek     Rólunk

Vissza a főoldalra2009-05-26
Energiaitallal fogyott 44,5 kilót - majd szívrohamot kapott

Nyolc hónap alatt 44,5 kilót fogyott egy új-zélandi n� energiaital diétával. Az eredménynek azonban nem örülhet, mert szívrohamot kapott és tartós egészségügyi károsodást szenvedett a szervezete.

Az aucklandi Brooke Robertson nyolc hónapon keresztül napi 10-14 energiaitalt fogyasztott el, és hozz� semmi mást, legföljebb egy kis gabonapelyhet. Sikerült is 101,6 kilóról 57,1 kilóra lefogynia.

A fogyást azonban rettenetes tünetek kísérték: erős gyomor és bélfájdalmak, görcsök és szívzörej.

A 23 éves n� a terhesség alatt felszedett plusz kilóktól próbált ilyen drasztikus módon megszabadulni. S hiába nem tudott tőle aludni és lett egyre kimerültebb, folytatta a diétát, mert elvesztette tőle az étvágyát és folyamatosan fogyott.

A végén már egyfolytában reszketett az egész teste a rengeteg koffeintől, de a családja elől valahogy sikerült eltitkolnia, hogy gyakorlatilag függ� lett - egészen addig, míg egy kisebb szívrohammal kórházba nem kellett szállítani. Ott is két hét kellett az "elvonókúrához", amely mulberry handbags során szabályos elvonási tünetei voltak: izzadás, hányinger, reszketés.

Az energiaital gyártója cáfolja, hogy a termék függőv� tenn� az embereket. Hangsúlyozta: "tudományos bizonyíték van arra, hogy a koffein nem okoz függőséget".


Keresőszó:


Keresés helye:


Joe Crews
Titkos Elragadtatás


200 Ft
Doug Batchelor
Kik éneklik a bárány énekét?


200 Ft
REK
Csendesnapok 2007


2500 Ft
Sipos Lajos, Fekete István
Béke Veled...-temetési énekek


1500 Ft
Válogatás
Mai lelkészek mai üzenetei


600 Ft
Dr. Szigeti Jenő
Tihamér mesék


600 Ft
Copyright 2007 © Felfedezések Alapítvány
Powered by Rendes