home   a kosár üres
Bejelentkezés   |   Jelszóemlékeztető   |   Regisztráció
  Főoldal     Vásárlás     E-könyvek     Rólunk

Vissza a főoldalra2009-06-03
Az új influenza tüneteit észleli magán? Ne menjen orvoshoz!

Egy fiatal fővárosi férfi szervezetében is kimutatták az új típusú influenzavírust - tájékoztatta az InfoRádiót az országos tiszti főorvos. Falus Ferenc hozzátette: a férfi még nem tekinthető gyógyultnak, de tünetei enyhültek. Jelenleg vizsgálják, hogy megfertőzhette-e környezetét.

Az egyesült államokbeli nyaralásból hazaérkező pár férfi tagja csak itthon észlelte magán a tüneteket. (Pártja kint betegedett meg, ő gyógyultan tért haza.) A férfi, aki a második megbetegedett ember Magyarországon, a László kórházban vizsgáltatta ki magát, ekkor derült ki, hogy a H1N1-et hordozza magában.

Azt egyelőre nem tudják az orvosok, hogy megfertőzött-e bárkit is, ezért a férfit és környezetét még nagyjából 10 napig megfigyelés alatt tartják.

A beteg tünetei már enyhültek, kezelésre nem szorul, tüneti szereket kap - mondta Falus Ferenc, aki arra számít: a közeljövőben egyre több mbt outlet embernél jelenhetnek meg az új típusú influenza tünetei.

A tiszti főorvos hangsúlyozta: aki érzékeli magán a tüneteket, ne menjen maga orvoshoz, mert a váróteremben sok embert megfertőzhet, inkább hívja házhoz az orvost.


Keresőszó:


Keresés helye:


REK
Csendesnapok 2007


2500 Ft
Doug Batchelor
A Szentháromság


200 Ft
Sipos Lajos, Fekete István
Béke Veled...-temetési énekek


1500 Ft
Szabó László
Gátlás helyett áldás


440 Ft
Doug Batchelor
Eltévedt méhecske és más történetek


1000 Ft
Dvd Film
A Fegyvertelen Hős


1500 Ft
Copyright 2007 © Felfedezések Alapítvány
Powered by Rendes