Az egyház egy test sok taggal, kiszólítva minden nemzetből, ágazatból, nyelvből és népből. Krisztusban új teremtések vagyunk. Az egyházat nem oszthatja meg faji, kulturális, műveltségbeli és nemzetiségi, valamint alacsonyabb- és magasabbrendű, szegény és gazdag, férfi és nő szerinti megkülönböztetés. Krisztusban mindannyian egyenlők vagyunk, akiket vele és egymással a Lélek tart közösségben. Azért vagyunk, hogy részrehajlás és fenntartás nélkül szolgáljunk és szolgáljanak nekünk. A Szentíráson keresztül – amelyben Jézus Krisztus önmagát nyilatkoztatta ki – mindannyian ugyanannak a hitnek és reménységnek vagyunk a részesei, és ezt bizonyságul hirdetjük mindenkinek. Ennek az egységnek a forrása a Szentháromság egylényegűségében van, aki gyermekének fogadott minket. (Róm 12:4–5; 1Kor 12:12–14; Mt 28:19–20; Zsolt 133:1; 2Kor 5:16–17; ApCsel 17:26–27; Gal 3:27–29; Kol 3:10–15; Ef 4:14–16; 4:1–6; Jn 17:20–23)

Csendesnapok 2007

Csendesnapok 2006

Nyári István
Versek az Istent keresõ emberrõl

Szabó László
Múltunk titkai -Jövünk kérdései (3dvd)

2000 Ft
Agapé Duplaquartett
Agapé: Hálaének zeng

Filippi levél Egy levél az örömről