home   a kosár üres
Bejelentkezés   |   Jelszóemlékeztető   |   Regisztráció
  Főoldal     Vásárlás     E-könyvek     Rólunk

Jézus első eljövetelekor a tizenkét apostol ilyen különleges egység volt. Az Úrral töltött három és fél éves intenzív személyes képzés után a Megváltó képessé tette őket arra, hogy nagy győzelmeket arathassanak. Behatoltak Sátán birodalmába, hogy a keresztény hit terjesztésével éket üssenek uralmán.
Jelenések könyve azonban egy másik speciális egységről, egy száznegyvennégyezer főből álló hatalmas seregről is beszél. Különleges kapcsolatuk van a Báránnyal, különleges névvel pecsételték el őket, különleges éneket énekelnek. Miért olyan fontos tudnunk a száznegyvennégyezerről? Mert ők hajtják végre az utolsó napok legnagyobb feladatát: felkészítik az emberiséget Jézus Krisztus visszatérésére.
Sokan megkérdezik: mit érthetünk e szent sereg alatt, és kik alkotják a száznegyvennégyezret a vég idején?
Bár ez az ismeret nem elengedhetetlen az üdvözülés idején, de mivel Isten szavának tanulmányozása során áldásokban részesülünk, így megérthetjük ennek a profetikus tárgynak is minden részletét. Fontos tudnunk, hogy most szent területre lépünk. Örömmel írok erről a témáról, viszont tudom, hogy másoknak eltérő értelmezése lehet ebben a kérdésben, és ezt tiszteletben tartom. Ezért mindenkit arra biztatok, hogy mielőtt az igazság keresésére indulunk, álljon meg egy pillanatra, hogy imádkozzon e bibliai tanítás megértéséért.

Keresőszó:


Keresés helye:


Dwight Nelson
Nézd, hova lépsz!


5000 Ft
Dr. Szigeti Jenő
Sorskérdéseink (Dupla dvd)


2500 Ft
Fleischer Katinka
Hívtál Uram


600 Ft
Ősz Farkas Ernő
Jézussal egy asztalnál


1000 Ft
Dr. Szigeti Jenő
Tihamér mesék


600 Ft
Dr. Szigeti Jenő
A Biblia az irodalomtörténet mérlegén


2000 Ft
Copyright 2007 © Felfedezések Alapítvány
Powered by Rendes